Hyvää alkanutta vuotta

Kuvattu tänä aamuna 1.1.2013 klo 09.45

Sininen hetki
Kuvattu tänä aamuna 1.1.2013 klo 09.45

Eilinen ilta menikin sitten rauhallisesti. Otettiin vaimon kanssa pari lasillista valkoviiniä ja odoteltiin koskas ne täälläpäin alkaa rakettien ampumisen. Ensimmäisen raketin näimme vasta klo 21  jälkeen. 🙂 Ja niitä siinä vaiheessa ammuttiin n. 6-7 kpl. Varsinainen rakettien ampuminen alkoi sitten klo 23.52. Aivan. Siis vasta 23.52 Ja niitä ei nähty tuosta ikkunastamme kuin muutaman kymmenen kappaletta. Viimeinen minkä näimme lensikin sitten klo 00.12. Ja sitten kaikki oli ohi. Ja me menimme nukkumaan. Näin hiljaista ja rauhallista uutta vuotta en ole varmasti kokenut koskaan ennen.

Itse tuon ”upean” ilotulituksen odottelu olikin oikeastaan työtä ja tuskaa. Olimme siis kahden ja ajattelimme että telkusta tulee…(tottakai uudenvuoden aattona) jotain kivaa ja hauskaa ohjelmaa. Joo. Koko iltana ei tullut miltään kanavalta yhtään mitään katsottavaa. Siis vielä vähemmän kuin tavallisesti. Päädyimme yhdessä vaiheessa katsomaan tuota tango ohjelmaa.(en kylläkään ole varsinainen tangon ystävä) Mutta kyllä nykyään suomalaiset tangon taitajat ovat surkeita. Ei mitään tulkintaa. Kyllähän niillä on sävelkorvaa ja ääntä joillakin vaikka mihin mutta se tulkinta??? Enemmän tulkintaa tulee pienimmänkin kylän keskikalja kuppilassa öriseviltä ukoilta karaoke iltana… tai vaikka ilman sitä karaoketakin heidän raahautuessa räkäkännissä kotiinsa. Surkeaa laulamista ja surkeaa ohjelmaa telkusta.

No olipa siinä sitten aikaa keskustella elämän peruskysymyksistä mutta sitäkään varten ei oltu  varattu tarpeeksi juotavaa.;) No oli kuitenkin rauhallista!

Siis kuitenkin Hyvää Alkanutta vuotta kaikille lukijoille!!!

Mainokset
This entry was posted in yleinen.

8 comments on “Hyvää alkanutta vuotta

 1. Maelka sanoo:

  Kiitos, samoin teille kaikkea hyvää ja rauhaisaa vuotta 2013!

 2. susupetal sanoo:

  Helsingin raketteja hillitsi varmaan kaatosade, joka jatkuu kolmatta päivää. Loskaa on polveen asti, loskan alla niljanteista. Onneksi on kuumetta, eikä tarvitse lähteä ulos.

  Tulihan eilen telkkarista James Deanin Jättiläinen, sen katsoin itse.

  Mukavan laiskaa vuotta 2013 teille molemmille!!

  • laiskuri sanoo:

   Tähän kyllä täytyy sanoa etten itse ole koskaan jaksanut tuota elokuvaa jostain syystä katsoa loppuun. Jotenkin vain ei natsaa. En vain tiedä miksi???

   Ja kuten tuossa mainitsin Maelkallekin että rauhallinen varmasti tulee… Jollei peräti unelias vuosi. Kerronpa tästä kylästä joskus jossain postauksessani niin ymmärrät.

 3. Äijä sanoo:

  Täällä vähän paukkui, mutta ei haitaksi asti. Tosin pitkin iltaa.
  Sinä se teit sitten rohkean päätöksen, ja ihailen sinua siitä. Silloinhan se on helppokin tehdä, jos asiat on muuten kunnossa, ei suuria velkoja ym. ongelmia. Minäkin jään vuorotteluvapaan toiselle jaksolle loppukeväästä, viime kesän olin jo, ja olin tosi tyytyväinen.
  Kaikkea hyvää tälle vuodelle 🙂

  • laiskuri sanoo:

   Vuootteluvapaa on hyvä vaihtoehto. Ei riskialtis. Olin itsekin aikoinani. Ja ilman sitä tämä tilanne olisi varmaankin tullut liian aikaisin minullekin.

   No sinullahan tuota vaihtelua elämässä on muutenkin ollut aivan tarpeeksi ja liiankin kanssa.

   Kaikkea hyvää sinullekin ja kyllä nyt jatkossa tulen vierailemaan blogissasi enemmänkin. Hyvästä musiikista kun molemmat pidämme. 😉

 4. Minä kävin oikein kaupungissa asti tyttären 7-vuotiaan pojan kanssa ilotulituksessa. Se olikin tosi hieno. Kuvia otin 400 – kuvittele 400. Tosin niistä on jo osa poistettu kelvottomina. Mutta yleensä ottaen kuvat onnistuivat hämmästyttävän hyvin.
  Hyvää Uutta Vuotta sinne rauhaisaan oloon.

  • laiskuri sanoo:

   Nuo nykyajan digikamerat on tuollaiseen harkittuun räiskintään oikein hyviä. Ei maksa mitään ja kuvia voi otta vaikka muistikortin täyteen. Hieno kun otit kuvia paljon. Varmasti tulee onnistuneita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s