Tammikuun tarinat

Aakkostarinat blogi heitti kuun aluksi haasteen kirjoittaa tarinan päivässä tammikuun ajan. Huomasin tuon haasteen vasta eilen joten aloitetaan nyt sitten kerralla neljällä sanalla annetuista.

tarinatammikuu

Siis tänään aloitetaan sanoilla Tänään, Jotain uutta, Sydän ja Näkökulma täältä. UUHH!!! Tuossa onkin haastetta kerrakseen ujuttaa nuo tekstiin. Varsinkin tuo viimeinen tämän päivän haastesana. Mutta koitetaan. 🙂

—————————————————————————————————–

                                             Tänään

Keski-ikäinen mies loikoili vuoteellaan. Hän mietti tekemisiään… Tai oikeastaan tekemättä jättämisiä. Nyt se pitäisi aloittaa. Kuntoilu! Ja jos siinä sivussa vaikka laihtuisi. Ei sekään pahaa tekisi. Diabetes riski kuitenkin on aika iso. Äidilläkin oli diabetes. Ja taipumushan kulkee suvussa. Kyllä se nyt on vaan niin. Tänään se alkaa. Kuntoilu. Niin hän päätti. Ei siinä tarvita ihmeitä. Ei mitään vippas konsteja tai jotain uutta niksiä siihen tarvita. Ihan rauhallista lenkkeilyä ja maltillista ruokailua. Sydänkin tykkäisi hyvää.

Niin hän päätti ja nousi vuoteeltaan ylös. Kello oli jo hiukan yli kahdeksan. Nyt kun työ ei vaatinut aikaista ylösnousua niin tavaksi oli tullut nukkua aamukahdeksaan joka päivä. Illalla tulikin mentyä nukkumaan vasta puolenyö aikoihin. Mutta kahdeksan tunnin uniajasta ei helposti nyt luovuttu. Ei. Nyt kun vielä sai nukuttua kunnolla kannatti levätä. Tosin ei se uni aina niin levollista ollut. Vieläkin työt tuppasivat tulla uniin herkästi. Ja ne kyllä sotkivat tätä uutta vapauden tunnetta.

Aamupalaksi hän otti mysliä, mustikkaa, mansikkaa, vadelmia ja kreikkalaista jugurttia. Runsas ja terveellinen aamupala. Ja päälle kahvit. Tottakai. Se on se näkökulma täältäpäin. Aamupalan jälkeen tietsikalle tarkistamaan sähköposti ja kirjoittamaan päivän tarinaa. Ja sitten lenkille!!!

Mainokset

5 comments on “Tammikuun tarinat

  1. susupetal sanoo:

    Työt tulivat aikanaan uniini melkein vuoden ajan sen jälkeen, kun olin lopettanut työt. Malttia, kyllä ne loppuvat.

    Tänään on oikea aika tehdä jotain itsensä hyväksi…kunhan jaksaisi 😀

  2. Neo sanoo:

    Siinähän ne kaikki tulivat yhdellä kertaa eikä tehnyt edes tiukkaa. Aamupalakin oli aivan uuden elämäsi näköinen. Siitä vaan sanoista tekoihin.

    Sitä tulin sanomaan, että kiitos kun olet mukana. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s