Tammikuun tarinat: Paperi ja Klo 13.00

Eilinen meni nopeasti. En ehtinyt tänne nettiin kuin pikaisesti. Nyt kun ei ole töissä ei tahdo tuo aika riittää millään. Ei ihme että on saanut aina kuulla eläkelläisten kiireistä. Joten koska en eilen ennättänyt kirjoittamaan tuota tarinaani niin yhdistin sen tämän päivän päiväkirjamaiseen kirjoitukseen.

Eilen oli anopin synttärit. Kunnioitettavat 88 vuotta tuli täyteen. Vaimo meni sinne jo aamupäivällä ja minä taapersin perässä myöhemmin. Varsinaisestihan vieraat elikkä ne anopin lapset jotka asuvat paikkakunnalla ja minä tulimme paikalle siis klo 13.00. Istuimme päivää ja jutustelimme kahvin kera. Toki kohotimme kuoharit anopin kunniaksi. Mukavaa oli ja aikaa meni. Matkalla sinne otin muutaman kuvan ja tietenkin paikan päältäkin.

Eilen satoi lunta

Eilen satoi lunta

 

Aamupäivä meni lukiessa ihan perinteistä paperista kirjaa. McCourtin ”Seitsemännen portaan enkeli”. Hulvattoman hauska ja samalla aika järkyttävä tarina Irlannista 1930-luvun lopusta eteenpäin. Suosittelen!

Ilta menikin sitten järjestellessä anopin papereita. Vanhat laskut olivat hiukan sekaisin ja kun noita uusiakin tulee niin täytyi saada jonkimoinen järjestys noihinkin. Enpä siis ennättänyt kuin pikaisesti muutaman kerran käydä tietsikalla. Ja nyt siis yhdistin nämä haasteet samaan postaukseen.

Mainokset
This entry was posted in yleinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s