Makrotex: Vesi

Vesi3

Vesi2

Vesi1

No nyt ei parempaa keksinyt. Hyvä kun nämäkin.

Nyt olen mökillä siis yksin. Vaimo on jonkin aikaa kotona. Ja todennäköisesti mitä pidemmälle syksyyn upotaan niin vähemmän on täällä. Minä taas nautin enemmän täällä olosta. Ei siksi ettei vaimo ole täällä vaan siksi kun nuo muut mökkiläiset vähenevät. On hiljaisempaa viikolla. Ja rauhallisempaa.. Ei pörrää moottoriveneet niin usein. Eilenkin saunoessani ei kuulunut muuta kuin korvien tinnutus. Vasemmassa korvassa korkea ujellus ja oikeassa matala hurina. Onneksi ne on aikas hiljaisia ja kun niihin on tottunut niin osaan sulkea ne välillä ajatuksistani pois.

Tuossa aikaisemmassa postauksessani oli tuo yksi kukka jonka nimeä en tinnyt mutta nyt tutkittuani asiaa niin selveni että se on ehkä kuitenkin maariankämmekkä. Tosin aika vaalea väriltään mutta löysin muualta netti sivuilta suunnilleen samanvärisiä. Sekin siis selvisi.

Ilma nyt ei juuri tiedä sataisiko vai paistaisiko. Tummien pilvien raoista välillä luikahtaa kirkas aurinko esiin ja pakenee sitten takaisin pilven kätköihin tullakseen kohta kurkistamaan uudelleen. Nyt aamulla en käynyt uimassa. Ei oikein hutsannut. Vesi oli ainakin illalla vielä 19 astetta lämmintä. Nyt voi olla karvan verran alle. Oli aika viileä yö.

Kahvit olen jo juonut. Keitin ihan pannukahvit tällä kertaa. Voileipää söin aamiaiseksi ja kohta täydennän sitä vielä ”partajugulla” ja myslillä. Tänään pitäisi käydäkin katsomassa on mustikat vielä syömiskelpoisia vai joko vetisyys piinaa niitä. Poimisin ihan vain aamumyslin sekaan.

Mainokset

3 comments on “Makrotex: Vesi

  1. susupetal sanoo:

    Aika lämmintä on vesi vielä.

    Nauti hiljaisuudesta ja rauhasta!

  2. laiskuri sanoo:

    Niin. Tänään täytyykin mennä ihan perinteiselle mato ongelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s