Herätty on

Tänään kello 08.08

Tänään kello 08.08

On harmaata. Hiukan aurinko kävi kurkkaamassa paksujen pilvien raosta. Nyt ei sitäkään. Tuulee. Lämpötila n. 13 astetta. Aamukahvit juotu. Samoin mysli,jugurtti,mustikka aamiainen syöty. Yön rippeet silmistä ja kropasta käyty huuhtomassa järvessä. Veden lämpötila tippunut 16 asteeseen. Nyt jo alkaa tuo aamu-uinti virkistämään.

Eilen kävin metsässä kiertelemässä. Löysin jonkunverran mustatorvisieniä ja tein niistä itselleni paistos/muhennoksen. Elikkä paistoin ne runsaassa voissa lisäsin voimakasta koskenlaskijaa ja kolmenjuuston kermaa tilkkasen. Hiukan suolaa. Vei kielen mennessään. Muuten päivä meni hohhaillessa ja lukien. Aloitin kahta kirjaa. Katri Lehdon ”Maria Heikintytär Kytäjältä”. Alaotsikkona ”ihmisiä ja kohtaloita 1700-luvun Suomesta. Minua on aina kiinnostanut tavallisten ihmisten kohtalot noina menneinä aikoina. Toinen keveämpi kirja Anna Janssonin ”Murhan alkemia”.

Koko eilisen päivän koski päätä ja sitten en tietenkään saanut unta ennenkuin otin särkylääkkeen. Nukahdin joskus lähempänä kahta yöllä. Vai olikohan tuohon valvomiseen syynä tuo täysikuu?

Tänään sitten voisi käydä katsomassa löytyisikö vielä puolukkaa. Siinähän sitä rauhallisen ja hiljaisen päivän ohjelmaa lukemisen ohella. Illalla sitten kuuntelen puhelinlankoja ja juon hiukan punkkua ja paistan takassa muutaman makkaran ja… Nautin omasta seurasta ihan yksin. 🙂

Eilen 11.29

Eilen 11.29

 

Eilisen runotorstain vastaukseni olisi myös voinut muotoilla yksinkertaisesti näin

 

Migreeni

 

Kaipaan

hiljaisuutta

pimeää

ja rauhaa

Mainokset

2 comments on “Herätty on

  1. susupetal sanoo:

    Migreeni on vihoviimeinen kumppani, joka todellakin saa kaipaamaan hiljaisuutta.

    Ah, sieniä, aamu-uinti, punkkua, kuulostaa loistavalta elämältä!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s