Taas mökillä

Aamun kuva kello 08.11

Aamun kuva kello 08.11

Tuulee oikein reippaasti. Aurinko pilkistelee taas paksujen pilvien raoista. Lämpötila oli 7 aikaan n. 4 astetta. Tuo tuuli vei uimahalut. Juon kahvia parhaillaan. Radio on kiinni. Kohta kuuntelen uutiset. Kuinka paljon ihmisiä on taas ammuttu ympäri maailmaa. Huh!

Saisi tuo aurinko nyt paistaa oikein kunnolla. Akusta loppuu kohta virta. Sisälläkin taas aamulla oli vain 15 astetta. Ilmankos nukuin niin hyvin ja pitkään. Taisi tulla 9 ja puolituntia unta täyteen viime yönä. Laitoin kuitenkin kamiinaan tulen ja keitin kahvit siinä. Säästyy tuota kaasua. Senkin hinta nousee kokoajan.

Tulin mökille jo eilen illansuussa. Lämpötila sisällä oli pudonnut 14 asteeseen. Lämmitin saunan ja laitoin takkaan tulen. Nousihan tuo lämpökin lähelle 20 astetta. Saunasta kävin uimassa kolmeen kertaan. Veden lämpötilakin alkaa olla virkistävä.  Kaikki 14 astetta. Nopeasti  tuo veden lämpötila putosi. Viikko sittenhän se lähenteli vielä 17 ja kolme viikkoa sitten oltiin lähellä 20 astetta. No nyt alkaa jaksaa saunoa kunnolla kun vesikin virkistää. Kun vaan tuo tuuli laantuisi.

Eilen kello 17.54 tullessani mökille

Eilen kello 17.54 tullessani mökille

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s