Harmaata taas

tänään klo 07.30

tänään klo 07.30

Jaahas. Huomenta.

Harmaaseen aamun taas herättiin. Tunti sitten satoi vielä vettäkin. Nyt on tauonnut ja toivottavasti kirkastuu. Tuo akku alkaa olla tyhjä. Aurinkoa tarvittaisiin nimenomaan nyt aamusta. Aurinkokennot ovat sellaiseen suuntaan että aamu aurinko lataisi kaikkein parhaiten. Uudelleen suuntaaminen ei ikävä kyllä auta kun rannan puut tulevat vastaan varjostamaan.

Ilman lämpötila on 9 astetta. Sisällä 18 astetta. Järvessä vieläkin täysi 10. Aikas lämmin vesi lokakuulle. Kävin siis kastautumassa ja huuhtelemassa unet silmistä. Nyt kahvit juomassa. Aamu jugurtti syöty myslin ja mustikoiden kera.

Jos joku näkisi mut tuossa aamulla ennen uintia niin varmaan hulluksi leimaisi. Noita aamunkuvia ottaessa en ole vielä pukenut. Kuljen siis ympäri tonttia nakusillani kameran kera. Olen siis nimimerkkini mukaan laiskuri. En viitsi nimittäin siksi aikaa pukea päälleni kun kerran kuitenkin päädyn uimaan. Kuvatahan ei voi märkänä. Kamerahan siinä kastuisi.

Ja hämäräähän tuossa aamulla kuvatessa oli. En tällä hetkellä omista kameralle jalustaa joten kaikki kuvat ei onnistu. Tärähdyksiä tulee vaikka kuinka yrittäisi. Katso alla oleva kuva.

klo 07.29

klo 07.29

Jalusta on hankittava kameraa varten. Ei auta.

Mainokset

2 comments on “Harmaata taas

  1. susupetal sanoo:

    Harmaata, mutta niin rauhoittavan kaunista on tuossa ylemmässä kuvassa.

    Minä en varmaan tarkenisi ilman vaatetta aamutuimaan, paleltaa aina, kun nousen sängystä. Ihan turha on kyllä laittaa vaatteet päälle ennen aamu-uintia, siitä olen samaa mieltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s