Tyyni aamu

Tänään klo 08.19

Tänään klo 08.19

Aamu peilin tyyni

Aavistus usvaa

Kirpeää pakkasen poikasta

Hiljaisuutta

 

Aamu siis tyyni ja hiljainen. Pakkasta -3°. Uimassa en käynyt vaikka ilmanpuolesta olisi kyllä voinut. En tiedä miksi en mennyt. Ei vaan tuntunut hyvältä. Ehkä tuo pieni selän jomotus vielä häiritsi. Tai vaan laiskotti. Sisällä mökissä oli hulppeat 11°. En illalla saunonut enkä pitänyt takassa tulta. Ja tämä on aika hutera mökki. No herätys oli taattu vaikken mennytkään uimaan. Aurinko paistaa ja joitakin pilven hattaroita purjehtii taivaalla.

Nyt istun ja kirjoittelen tätä postausta. Syön samalla kaurapuuroa mustikoiden ja voin kera. Puurosta tuli hiukan paksua. Tulee aikas harvoin keitettyä puuroa. Ja juon tietenkin myös kahvia. Sitä ilman ei päivä pääse käyntiin. Tietsikalta soi klassinen musiikki. Sibeliuksen ”Tapiola”. Nautin yksinäisyydestä.

Tänään klo 08.21

Tänään klo 08.21

Eilen kävelin muutaman metsäreissun. Kamera oli mukana mutta julkaistavia kuvia ei tullut vastaan. Yritin rentouttaa selkääni. Ja luin tietenkin myös eilen. Sain loppuun Untinen-Auelin Maan lapset-sarjan 5:nen osan ”Luolien suojatit”. Seuraavan kerran kun käyn kirjastossa lainaan vielä uudestaan ”Maalattujen luolien maa” kirjan ja sittenhän olenkin lukenut uudestaan koko sarjan.

Tänään klo 08.18

Tänään klo 08.18

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s